

la kilogram
Tort realizat din foi tip doboș și foi cu zahăr caramelizat alternând cu cremă fină de vanilie, umplutură crocantă cu aromă de biscotto și caramel, finisată cu glazură de ciocolată neagră.
Forma implicită a tortului este dreptunghiulară.
Gramajul final al tortului poate varia +/- 200 g.
Detalii ingrediente: cremă Biscotto 510 g (FRIȘCĂ, zahăr, apă, crocant de biscuiți (biscuiți 52% (făină de GRÂU, zahăr, ulei vegetal (palmier, rapiță), agent de afânare: carbonat acid de sodiu), ulei vegetal (floarea soarelui, cocos, palmier), zahăr, maltodextroză, emulsifiant: lecitină (SOIA), antioxidant: alpha-tocoferol, acidifiant: acid citric)), foi doboș 250 g (OUĂ, făină albă de GRÂU, zahăr), foi cu zahăr ars 170 g (OUĂ, zahăr, făină albă de GRÂU, apă), glazură neagră 70 g (grăsime vegetală, zahăr, cacao degresată pudră, unt de cacao, pastă ALUNE de pădure, LAPTE praf degresat, MIGDALE)
Declarație nutrițională (valori medii pentru 100 g produs):
Valoare energetică | 180,60 kcal |
756,77 kJ | |
Grăsimi din care acizi grași saturați |
8,17 3,23 |
Glucide din care zaharuri |
22,61 14,74 |
Fibre | 0,75 |
Proteine | 3,91 |
Sare | 0,07 |
Termen de valabilitate: 72 ore.
Condiții de păstrare: 0-4°C.
la kilogram
check_circle
check_circle